Συνεχίζει στον ΑΟΑΝ ο Ν. Τσώτσος

Με ανακοίνωση του, ο ΑΟΑΝ γνωστοποίησε την παραμονή του γενικού αρχηγού του Νίκου Τσώτσου και την νέα χρονιά στην ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Παραμένει γενικός αρχηγός ο Νίκος Τσώτσος. Ανακοινώνουμε την παραμονή του Νίκου Τσώτσου, στην κομβική θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Σε κάθε ποδοσφαιρικό σύνολο, υπάρχουν άτομα που έχουν το δύσκολο ρόλο του συνδετικού κρίκου, μεταξύ παικτών, προπονητών και διοίκησης, με την παρουσία τους διαρκώς στις υποχρεώσεις της ομάδας να βοηθούν στη σωστή και χωρίς προβλήματα λειτουργία.

Ο κ. Τσώτσος ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται δίπλα στον ΑΟΑΝ για τρεις δεκαετίες από διάφορα πόστα, είναι ο καταλληλότερος για τη θέση αυτή και αποδείχθηκε σωστή η επιλογή του κατά την περσινή σεζόν. Η συνέχιση της μεταξύ μας συνεργασίας και για τη θέση του γενικού αρχηγού με αναβαθμισμένο ρόλο και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, κρίθηκε επιβεβλημένη.

ADVERTISING

Ευχόμαστε να συνεχίσει με επιτυχία τα καθήκοντα του!».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content