Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ηράκλειο

Το Σαββατοκύριακο 28  & 29 Μαΐου 2022  και ώρες 16:00 – 21:00 (Σάββατο) και 09:30 – 13:30 (Κυριακή), «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Ηράκλειο Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας, μπροστά στην Περιφέρεια Κρήτης), με στόχο την πρόληψη, αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο link: https://bit.ly/382hby4

Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, με τη στήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας – Ε.ΚΕ.Α., και υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, με το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου – ΠΑΓΝΗ και υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου. Η δράση υλοποιείται επιπλέον με την στήριξη των Μινωικών Γραμμών, του Ξενοδοχείου Galaxy Hotel και της εταιρείας Νova Απολυμαντική.

ADVERTISING

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων κανόνων για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της δράσης. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει bazaar ενίσχυσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το κινητό τρέιλερ Στήριξης και Ενημέρωσης, καθώς επίσης θα υλοποιηθεί δράση δημιουργικής απασχόλησης των μικρών φίλων του Οργανισμού που θα μας επισκεφτούν.

Διαβάστε περισσότερα στο iraklionews.gr.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content