Ψάχνουν… λύση με Ντιατά και Ενγκουέμ στον Αλμυρό

Δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του Αλμυρού της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου -όπως όλα δείχνουν- ο Σεκούμπα Ντιατά και ο Αλμπέρτο Ζακ Ενγκουέμ, οι οποίοι βάσει προκήρυξης δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, είναι 30 ετών, κάτι που τους αναγκάζει να… βρεθούν στην πόρτα της εξόδου από τον Αλμυρό, παρ’ ότι πρόκειται για δύο κομβικού και καθοριστικούς παίχτες για την ομάδα του Γαζιου.

Η προκήρυξη προβλέπει τη συμμετοχή τεσσάρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι όμως θα είναι κάτω των 28 ετών (γεννηθέντες πριν την 01/01/1994).

ADVERTISING

Τι αναφέρει η προκήρυξη για τους… ξένους:

«Για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους (2022 – 2023 και 2023 – 2024) επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών, που δε δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες, από τους οποίους θα επιτρέπεται να αγωνίζονται έως δύο (2) ηλικίας κάτω των 28 ετών (γεννηθέντες πριν την 01.01.1994)».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content