Σ. Κυπαράκης: «Το περιμέναμε το σερί γιατί είμαστε ομάδα – Αν το θέλει ο Θεός ας πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ένας εκ των αρχηγών του Δία μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για τον εντυπωσιακό δεύτερο γύρο που κάνει η ομάδα του, το ματς με τον Ηρακλή Νιπιδιτού και τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο λόγος για τον Στάθη Κυπαράκη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Δία τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Νιπιδιτού για να πάρει το… τρίποντο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο τρομερό σερί που έχει χτίσει η ομάδα του μετρώντας 11 ματς χωρίς ήττα, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος όλων είναι να κάνουν το απόλυτο μέχρι το φινάλε της σεζόν.

ADVERTISING

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Νιπιδιτού: «Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί γιατί όλες οι ομάδες της κατηγορίας μπορούν να σου κάνουν την ζημιά. Φέτος καμία ομάδα δεν έχουμε υποτιμήσει και δεν θα το κάνουμε και ποτέ. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Εμείς θα πρέπει να το κάνουμε εύκολο μέσα από το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το πρωτάθλημα».

Για το εντυπωσιακό σερί που έχει χτίσει ο Δίας στο πρωτάθλημα: «Το περιμέναμε ότι η ομάδα θα έκανε ένα ξέσπασμα και ένα σερί. Αν δείτε την ομάδα από μονάδες και σύνολο θα παρατηρήσετε ότι όλοι είναι μεγαλύτερης κατηγορίας και κυρίως από την Α1. Γι αυτό έχουμε φτάσει εκεί που είμαστε. Έχουμε δημιουργήσει ένα τρομερό κλίμα, είμαστε μια οικογένεια και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Φυσικά αυτό φαίνεται από το μισό του πρωταθλήματος όταν και είπαμε πάμε να χαρούμε το παιχνίδι και έτσι άρχισαν να έρχονται τα αποτελέσματα μαζί με καλό ποδόσφαιρο».

Για τον στόχο πλέον του πρωταθλήματος μετά τα 11 σερί θετικά αποτελέσματα: «Είναι γεγονός ότι έχουμε μπει στο κόλπο του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε σε αυτό γιατί έχουμε ακόμα τρεις αγωνιστικές ακόμα μπροστά μας γιατί όπως αναφέρετε ότι ο Δίας περιμένει ένα στραβοπάτημα της Ομόνοιας, έτσι και οι ομάδες που είναι πίσω μας περιμένουν ένα στραβοπάτημα δικό μας για να πάρουν την άνοδο. Συνεχίζουμε να βλέπουμε τον Δία σαν Δία και όχι σαν στραβοπάτημα της Ομόνοιας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και αν ο θεός θέλει και γίνει μια γκέλα από την Ομόνοια και να το πάρουμε ας γίνει. Ας το πάρει η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας το πρωτάθλημα. Αν δεν έρθει η πρώτη θέση η δεύτερη τότε θα μας ανήκει και θα παλέψουμε για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content