Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΗ: Τι… αλλαγές φέρνει η τροποποίηση του καταστατικού

Μία από τις αλλαγές που «πέρασαν» από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, την περασμένη Κυριακή 15 Μαΐου, αφορά την Πειθαρχική Επιτροπή, η οποία πλέον αλλάζει σύνθεση, στο πλαίσιο εναρμόνισής της με την Ολιστική Μελέτη.

Όπως έγινε γνωστό, τροποποιήθηκε το άρθρο 41 του καταστατικού της ΕΠΣΗ και με βάσει την τελευταία τροποποίηση, η Πειθαρχική Επιτροπή πλέον θα είναι μονομελή και όχι τριμελής όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα.

Υπενθυμίζουμε, πριν από την τροποποίηση, η επιτροπή απαρτιζόταν από τον κ. Κουφάκη (πρόεδρος), την κα Καμπουράκη (αντιπρόεδρος), την κα Τυράκη (μέλος) και ως αναπληρωματικό μέλος, είχε οριστεί ο κ. Λιανάκης.

ADVERTISING

Πλέον, η ΕΠΣΗ Θα πρέπει να προχωρήσει σε ορισμό ενός ατόμου που θα προεδρεύει της Πειθαρχικής Επιτροπής και δεν θα πρέπει να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής ή να μην συμμετέχει σε καμία άλλη επιτροπή-όργανο της Ένωσης.

Τι αναφέρει πλέον το σχετικό άρθρο, μετά και την τελευταία τροποποίηση: «2. Η Πειθαρχική Επιτροπή είναι μονομελής. Ο Πρόεδρος αυτής, που ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο, μαζί τον αναπληρωματικό του, είναι υποχρεωτικά νομικός. Τα παραπάνω πρόσωπα δεν μπορεί να είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου και επιτροπών της Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.