ΟΦΑΜ: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας»

Με ανακοίνωσή του ο ΟΦΑΜ έκανε τον… απολογισμό του για τη φετινή χρονιά, ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο της ομάδας για την εικόνα και τον υποβιβασμό, ωστόσο τόνισε πως ο ΟΦΑΜ θα «αναγεννηθεί από τις στάχτες του».

Παράλληλα όπως αναφέρει η ανακοίνωση ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για να οριστεί Γενική Συνέλευση ενώ αναμένεται η ένταξη νέων ατόμων στο συμβούλιο!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Δυστυχώς η φετινή αγωνιστική περίοδο τελείωσε με το χειρότερο τρόπο, αφού η ομάδα μας υποβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία.

ADVERTISING

Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΑΜ και της Αγίας Μαρίνας για την αγωνιστική εικόνα του συλλόγου.

Πέρα από τα όποια λάθη της Διοίκησης τα οποία και αναγνωρίζουμε και ξέρουμε πως να τα διορθώσουμε αλλά κ πως να τα αποφεύγουμε στο μέλλον, κάποιοι εξωγενείς παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε έναν σωστό αγωνιστικό προγραμματισμό κ τα πρώτα δείγματα για την εικόνα που θα είχε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα, είχαν ήδη φανεί από την προετοιμασία. Οπότε το αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο αναμενόμενο αλλά πέρα για πέρα δίκαιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαστε να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας. Το κάνανε ήδη μια φορά, θα το κάνουμε άλλη μια φορά και όσες φορές χρειαστεί στο μέλλον θα το ξανακάνουμε.

ADVERTISING

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να οριστεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου όπου και θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ. Από τις πρώτες συζητήσεις κ επαφές που έχουν γίνει, φαίνεται ότι θα είναι ένα συμβούλιο που θα απαρτίζεται από νέα άτομα, με όρεξη να προσφέρουν, δίνοντας έτσι έναν αέρα ανανέωσης και αυτό όχι μόνο μας χαροποιεί αλλά είναι ενθαρρυντικό για το μέλλον και τη βιωσιμότητα του ΟΦΑΜ.

#ΟΦΑΜ #ofamfamily… 🔴⚪⚫».Click to Hide Advanced Floating Content