Επίσημο: Στην προεδρία ο Λ. Μάρης, δυναμώνει το Δ.Σ. με νέους επιχειρηματίες!

Στην προεδρία του Αγίου Νικολάου, επέστρεψε επίσημα ο Λάμπρης Μάρης, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, με τον επί χρόνια διοικητικό ηγέτη, να επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα, έχοντας δίπλα του παλαιά και νέα μέλη τα οποία θα συνδράμουν σημαντικά με στόχο ο ΑΟΑΝ να ανέβει… επίπεδο. 

Ο Λάμπρος Μάρης αναλαμβάνει και πάλι τα «ηνία» του σωματείου, με «οδηγό» το παρελθόν για ένα καλύτερο μέλλον, με τον ίδιο να έχει γράψει τ’ όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας και να επιστρέφει και πάλι για να επαναλάβει τις ίδιες επιτυχίες και ακόμα μεγαλύτερες.

Καθοριστικό ρόλο στη νέα… εποχή θα έχουν και αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία στελεχώνουν το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο δυνάμωσε αρκετά, καθώς οι γνωστοί επιχειρηματίες Γεώργιος Γουναλάκης, Αλέκος Αλεξανδράκης και Εμμανουήλ Αποστολάκης, εντάχθηκαν στο συμβούλιο και έχουν διάθεση και όρεξη να προσφέρουν στην ιστορικότερη ομάδα του νομού Λασιθίου.

ADVERTISING

Σημαντική και η επιστροφή του άλλοτε αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Ζαχαριά, επίσης επιχειρηματία και προέδρου του συλλόγου Εστίασης Αγίου Νικολάου, που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο… διοικητικής απουσίας.

Πέραν των προαναφερθέντων, το συμβούλιο απαρτίζουν και ο πρώην -πλέον- πρόεδρος Γρηγόρης Κοκολάκης, αφήνοντας μία σπουδαία παρακαταθήκη, καθώς η συμβολή του τα τελευταία χρόνια ήταν καθοριστική, ενώ από κοντά στη νέα προσπάθεια και οι κ.κ. Δανδουλάκης, Παπαδογιαννάκης, Μακράκης, Νίχλος, Αλέξης, Πρατσινάκης και Δατσέρης.

Πλέον το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΑΝ, δυνάμωσε αρκετά με την διοίκηση να θέτει υψηλούς στόχους.

ADVERTISING

Οι πρώτες δηλώσεις Μάρη, δείχνουν τον… δρόμο

Ο Λάμπρος Μάρης επιστρέφει στην προεδρία της ομάδας μετά από ένα μικρό… διάλειμμα και με δηλώσεις του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε για την απόφαση του. Ο νέος πρόεδρος του ΑΟΑΝ στάθηκε στην παρουσία που είχε ο ίδιος και τα προηγούμενα χρόνια, αφού στήριζε την ομάδα, ενώ τόνισε ότι φέτος πήρε την απόφαση να εμπλακεί πιο ενεργά. Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στο νέο Δ.Σ. λέγοντας πως έχουν μπει άνθρωποι που έχουν οικονομικό κύρος και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα για τη νέα χρονιά.

Λ. Μάρης: «Ήμουν δίπλα στην ομάδα και αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά – Στόχος η καλή πορεία»

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Λάμπρος Μάρης στην προεδρία του νέου ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας!

Στη διαδικασία ανασυγκρότησης προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2022/2023, βγαίνοντας πιο δυνατό και ανεβάζοντας τον πήχη για το μέλλον, με τον Λάμπρο Μάρη να ηγείται της καινούργιας προσπάθειας από τη θέση του προέδρου, έχοντας την παραμονή των περισσοτέρων μελών του προηγούμενου Δ.Σ. και την είσοδο νέων προσώπων οι οποίοι ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τον σύλλογο και το σχεδιασμό για την ερχόμενη σεζόν να ξεκινάει πλέον άμεσα.

ADVERTISING

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ έχει ως εξής

Πρόεδρος: Λάμπρος Μάρης

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Δανδουλάκης

Ταμίας: Λουκάς Παπαδογιαννάκης

Γενικός Γραμματέας: Γρηγόριος Κοκολάκης

Μέλη: Γεώργιος Γουναλάκης, Αλέκος Αλεξανδράκης, Εμμανουήλ Αποστολάκης, Εμμανουήλ Μακράκης, Κωνσταντίνος Ζαχαριάς, Αντώνιος Νίχλος, Εμμανουήλ Αλέξης, Γεώργιος Πρατσινάκης, Κωνσταντίνος Δατσέρης.

✔️Σε δήλωση του ο κ. Μάρης, ανέφερε «Η επιστροφή μου μετά από είκοσι χρόνια στη θέση του προέδρου, έχει ως στόχο η ομάδα να ανέβει κατηγορίας και γιατί όχι να μην σκεφτώ αυτό που πάντα ονειρευόμουνα, να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλοπάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πιστεύω ότι με τις προσθήκες που έγιναν στο διοικητικό σχήμα ότι θα έχουμε ένα πολύ ισχυρό συμβούλιο, αντάξιο του ονόματος του ΑΟΑΝ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content