Γιούχτας: Μέχρι την επόμενη εβδομάδα το Δ.Σ. για αλλαγή προεδρίας!

Σε μεταβατικό στάδιο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Γιούχτας, αφού αναμένεται να αλλάξει η προεδρία. 

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της ομάδας των Αρχανών προκειμένου να αλλάξει η προεδρία της ομάδας με τον Μύρων Χιλετζάκη να είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει το… τιμόνι της ομάδας.

Ο Νίκος Μπουνάκης μετά από απόλυτη επιτυχία στον θώκο της ομάδας δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί και θα χρειαστεί να απουσιάζει από την Κρήτη και την Ελλάδα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει αυτά που χρειάζεται μια ομάδα της Γ’ Εθνικής.  Παρόλα αυτά ο ίδιος θα παραμείνει δίπλα στο σωματείο και θα στηρίζει την προσπάθεια όλων για μια ακόμα χρονιά στο πρωτάθλημα.

ADVERTISING

Έτσι μέχρι την επόμενη εβδομάδα εφόσον δεν υπάρξουν άλλα ονόματα για την θέση της προεδρίας ο Μύρων Χιλετζάκης θα επιστρέψει στον θώκο της ομάδας, έχοντας όρεξη και πάθος για να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content