Η ιστορία του Στειακάκη με τον γιό του και τον Ν. Τζώρτζογλου!

Ο Γιώργος Στειακάκης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρθηκε στις σχέσεις του γιού του με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου. 

Πριν 20 χρόνια έγινε μια συζήτηση ανάμεσα στον Γιώργο Στειακάκη και τον Νίκο Τζώρτζογλου για τον γιο του πρώτου και για το ποδόσφαιρο. Μάλιστα από εχτές ο Νίκος Στειακάκης αποτελεί το νεότερο σύμβουλο στην ιστορία της ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Το έτος 2002 ο Νίκος ήταν 5 ετών. Όπως όλα τα παιδιά ονειρευόταν να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ο Τζώρτζογλου τον είχε μυριστεί και του λέει μια μέρα μπροστά μου: Νίκο, εσύ μια μέρα θα βγάλεις πολλά από το ποδόσφαιρο. Ο Νίκος τον κοίταζε ενθουσιασμένος.

ADVERTISING

Παιδί μου είναι, ήθελα να το προφυλάξω και τον συμβούλεψα να μην ρωτήσει τι εννοεί. Δεν με άκουσε και ρώτησε «τι πρέπει να κάνω».

– Να αναλάβεις το κυλικείο του Εργοτέλη τού απάντησε ο Τζώρτζογλου. Στη φωτό ο ισόβιος πρόεδρος της ΕΠΣΗ και ο νεότερος σύμβουλος στην ιστορία της».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.