Ασσαργιωτάκης: «Θα δουλέψουμε για όλους»

Τι δήλωσε για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής (15/05).

Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης φιλοξενήθηκε στο «Θέμα Κρήτης 103.1» και στην εκπομπή «Θεματοφύλακες». Μίλησε για το πλάνο της παράταξης του και ξεκαθάρισε πως θέλει να δουλέψει για όλες τις ομάδες και όλους τους παράγοντες. Μεταξύ άλλων είπε:

«Δεν είμαστε μία πολιτική παράταξη. Μπορεί να υπάρχουν προσωπικές  φιλίες, οι οποίες είναι καινούργιες, αλλά έχω αποδείξει και στον χώρο της δουλειάς μου και στον χώρο του ποδοσφαίρου ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να χειραγωγηθεί, δεν μπορεί να λάβει εντολές, ούτε έχει ένα σύστημα από πίσω να δουλεύει γι’ αυτόν. Έχω συνηθίσει να’ μαι ηγέτης, μου αρέσει να είμαι ηγέτης, μου αρέσει να παλεύω.

ADVERTISING

Δε θ’ αφήσω κανένα να καθορίσει την πολιτική της παράταξης μου, εγώ διάλεξα τους συνεργάτες μου, που είναι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά εμείς δεν κάνουμε πολιτική. Εμείς δε θέλουμε να δώσουμε πολιτική χροιά. Εμείς είμαστε εδώ για τον παράγοντα. Έχουμε μεγάλες αντιθέσεις με την απέναντι πλευρά.

Σίγουρα θα συνεργαστούμε, ο. τι και να γίνει, γιατί ο νόμος είναι ακριβοδίκαιος. Για πρώτη φορά, επίσημα, από το νόμο θα υπάρχει αντιπολίτευση. Θα σταματήσει να υπάρχει ένα -εντός εισαγωγικών-φασιστικό 11-0 στο Ηράκλειο. Ή θα κερδίσουμε ή θα είμαστε μία δυνατή αντιπολίτευση, που θα δουλέψουμε για όλους. Δε με ενδιαφέρει η καρέκλα, δεν έχω τίποτα να κερδίσω».

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Γιάννη Ασσαργιωτάκη:

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.