Προσφυγή Καπέλ κατά του Ηροδότου, προς… λύση με Αρναούτογλου

Προσφυγή κατά του Ηροδότου κατέθεσε όπως αναφέρει το FL News ο Ντιέγκο Καπέλ, ενώ σε διαδικασία συμβιβαστικής λύσης βρίσκονται η ΠΑΕ με τον Παναγιώτη Αρναούτογλου!

Ο Καπέλ ενίσχυσε τις προσπάθειες του Ηροδότου για παραμονή στην κατηγορία κάτι που τελικά επιτεύχθηκε, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε προσφυγή για τα οφειλόμενα.

Από την άλλη πλευρά σε διαδικασία συμβιβαστικής λύσης βρίσκονται ο Ηρόδοτος και ο Παναγιώτης Αρναούτογλου. Αυτό αναφέρθηκε στη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ τη Δευτέρα (09/05), οπότε είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί η προσφυγή του έπειτα από μία επεισοδιακή αναβολή.

ADVERTISING

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Καλούδης και ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Βαγιάκος κατέθεσαν κοινό αίτημα αναβολής (06/06), αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για να βρεθεί λύση.

Τέλος σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, εκδικάστηκε η προσφυγή του Τιμόθεου Λουτριώτη κατά των Κυανόλευκων. Ο ίδιος περιόρισε τις απαιτήσεις του 1.481 ευρώ και διεκδικεί 6.061 ευρώ μικτά.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content