Σπουδαία κίνηση από το DELTA KTEO του Ν. Ηρακλείου: Δωρίζει 1500€ στο Χαμόγελο του Παιδιού

Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του το DELTA KTEO του Ν. Ηρακλείου προχωρά σε μία σπουδαία κίνηση καθώς θα δωρίσει το ποσό των 1500€ στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας μας και θέλοντας να σας προσφέρουμε ένα δώρο για τη στήριξη σας, κάναμε πολλές σκέψεις σχετικά με ταξίδια ή κινητά τηλέφωνα, ώστε να κάνουμε ΕΝΑΝ από όλους εσάς ευτυχισμένο.

Τελικά, αποφασίσαμε να σας κάνουμε ΟΛΟΥΣ χαρούμενους, γνωρίζοντας ότι κάνουμε το σημαντικότερο δώρο , δίνοντας 1500€ στο Χαμόγελο του Παιδιού και ενισχύοντας έμπρακτα τον οργανισμό που βοηθά χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα , να κάνουμε χιλιάδες παιδιά χαρούμενα με την μικρή μας βοήθεια!!!

ADVERTISING

Ξεκινήσαμε πριν 10 χρόνια με ένα μόνο στόχο:

Να κάνουμε την ζωή του οδηγού λίγο καλύτερη!

Γι’ αυτό, το πρώτο πράγμα που θα βρεις μπαίνοντας στο Delta KTEO – AUTOVISION, είναι το ζεστό και ειλικρινές μας χαμόγελο!

ADVERTISING

Και την υπόσχεση ότι για εμάς ο κάθε οδηγός είναι μοναδικός!!!

Δέσμευση του DELTA KTEO – AUTOVISION , είναι να παρέχει με ακεραιότητα και αξιοπιστία υπηρεσίες Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων, βασισμένες σε υψηλά ποιοτικά πρότυπα, άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό, υποδειγματική εξυπηρέτηση, πολιτισμένο περιβάλλον με σεβασμό στην ασφάλεια και στον χρόνο του πολίτη!!!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ !!!».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.