Νέα σπουδαία νίκη για τους Κουνάβους

Δεν σταματάει το «τρένο» των Κουνάβων οι οποίοι πέτυχαν την 5η συνεχόμενη νίκη τους στα Play Out επικρατώντας με 3-0 του Γιούχτα 2010!

Μετά από ένα δυνατό πρώτο μέρος με ευκαιρίες εκατέρωθεν οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και οδηγήθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ωστόσο οι Κουνάβοι ήταν εντυπωσιακοί και αρχικά πήραν το προβάδισμα στο 60ο λεπτό με τον Σαφάρ, ενώ λίγο αργότερα ο Μιχελουδάκης έκανε το 2-0 και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του Βασίλη Μιχελουδάκη.

ADVERTISING

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Τζαγκαράκης ο οποίος έκανε το 3-0, με τους Κουνάβους να φτάνουν στην 5η νίκη τους στα Play Out και να βρίσκονται πλέον μία «ανάσα» από την παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κουνάβοι: Σημαιάκης, Μανουσάκης, Γκιαουράκης, Σαφάρ, Αναγνωστάκης, Τζουλιάδης, Κυπριωτάκης, Τζαγκαράκης, Φανιουδάκης, Χρονάκης, Νύκταρης

ADVERTISING

Γιούχτας 2010: Καλυκάκης, Μπόργρης Ν., Φραγκουλάκης, Βαρδάκης, Ζωγραφάκης, Παπαγγελής, Χαλεπάκης, Κωνσταντάκης, Μπεσιάν, Γριβάκης, Παχάκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.