Νέος πρόεδρος του Πόρου ο Αντώνης Μαρκάκης

Στην προεδρία του Πόρου έπειτα απο έξι χρόνια, επιστρέφει ο Αντώνης Μαρκάκης, αναλαμβάνοντας τα ηνία, μετά και από την αποχώρηση του Γιάννη Ασσαργιωτάκη, λόγω των επικείμενων εκλογών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, μετά απο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στον ΑΟ Πόρου, ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, υπέβαλλε και τυπικά την παραίτησή του, παραχωρώντας τη θέση του στον Αντιπρόεδρο Αντώνη Μαρκάκη, ο οποίος αποτελεί ένα απο τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου και έχει διατελέσει ξανά στο παρελθόν πρόεδρος της ομάδας.

Οι παραπάνω αλλαγές, ήταν υποχρεωτικές, προκειμένου να μπορέσει ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

ADVERTISING

Η επιλογή του Αντώνη Μαρκάκη, μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς πέραν απο ιδρυτικό μέλος του σωματείου, αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια, έναν απο τους στενότερους συνεργάτες του Γιάννη Ασσαργιωτάκη, ενώ επιπλέον, κρίθηκε ιδιαίτερα αξιοκρατικό, να αναλάβει εκείνος απο τη στιγμή που κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου.

Υπενθυμίζουμε, ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, σκοπεύει να ζητήσει ψήφο… εμπιστοσύνης απο τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού Ηρακλείου, στις εκλογές της 15ης Μαΐου, ενώ την Παρασκευή (6/5) θα παραθέσει συνέντευξη τύπου, για να… ανοίξει πλέον και επισήμως τα… χαρτιά του.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content