Η «επόμενη μέρα» θα φέρει σημαντικές αλλαγές στον ΑΟΑΝ

Μπορεί η σεζόν στη Γ Εθνική να έχει ολοκληρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, όμως στον ΑΟΑΝ ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας του Αγίου Νικολάου Λάμπρο Μάρη, να έχει βγει «μπροστά» και να προετοιμάζει την «επόμενη μέρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, ο Λάμπρος Μάρης που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν συνεχώς κοντά στην ομάδα του Αγίου Νικολάου, στην οποία έχει ζήσει ιστορικές στιγμές, αποτελώντας τον διοικητικό της ηγέτη, ψάχνει «συμπαίκτες» για να εμπλακεί και πάλι από καίρια θέση, στα διοικητικά της ομάδας.

Κανένας δεν γνωρίζει εάν θα είναι ο ίδιος πρόεδρος ή εάν θα υπάρξει άλλο πρόσωπο το οποίο θα αντιπροσωπεύει πλήρως τη διοίκηση Μάρη, όμως δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο.

ADVERTISING

Η υπάρχουσα διοίκηση, έχοντας και ως συμπαράσταση-υποστηρικτή τον Λάμπρο Μάρη, ενδεχομένως με την υπάρχουσα μορφή να έχει κλείσει τον κύκλο της, κάποιοι εξ αυτών θα βρίσκονται όμως και στην επόμενη μέρα.

Το διοικητικό «σκέλος» θα κλείσει τις επόμενες εβδομάδες και στόχος όλων, ο ΑΟΑΝ να είναι και πάλι δυνατός και ισχυρός με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Πέραν του αγωνιστικού όμως, υπάρχει και το οργανωτικό, ήδη οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Λάμπρο Μάρη, ετοιμάζουν τα νέα γραφεία της ομάδας του Αγίου Νικολάου, στο κέντρο της πόλης, όπου θα δημιουργηθεί και η μπουτίκ του σωματείου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content