Ο Ελευθεριάδης ανακοίνωσε το τέλος του από την ερυθρόλευκη ακαδημία

Ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης με ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε πως μετά από 2,5 χρόνια στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας του Ολυμπιακού ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους.

Η ανακοίνωση του Ελευθεριάδη

“Έπειτα από 2,5 χρόνια στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημίας, σήμερα ολοκληρώνεται η επαγγελματική μου σχέση με την Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ADVERTISING

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για 2η φορά από το 2014.

Οφείλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες & συνεργάτιδες για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στο διάστημα αυτό αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία που ακολούθησαν με αφοσίωση.

Μόνον έτσι θα αποκόμιζαν οφέλη τα 200 παιδιά μας καθώς στο διάστημα αυτό κληθήκαμε να διαχειριστούμε την πολυεπίπεδη κρίση της πανδημίας και την ελπιδοφόρα εκκίνηση του θεσμού των Β ΟΜΑΔΩΝ.

ADVERTISING

Ευχαριστώ την Διοίκηση της Π.Α.Ε, την κα Σουλούκου, τον κ. Παππά, τον κ. Πίκουλα και το προσωπικό της Π.Α.Ε στου ΡΕΝΤΗ και στα γραφεία.

Με 5 ποδοσφαιριστές μας φέτος του 2003-04 να συμμετέχουν ενεργά στην Β ομάδα, με δύο ακόμα τίτλους αλλά και τόσα πολλά εκπαιδευτικά δρώμενα, έχω να θυμάμαι πολλές ευχάριστες στιγμές με τους αθλητές μας. Προσπάθησα καθημερινά να σταθώ στο πλευρό τους ουσιαστικά και χωρίς εκπτώσεις, ως επαγγελματίας και ως παιδαγωγός. Πιστεύουμε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Εύχομαι τα καλύτερα στη νέα Διεύθυνση της Ακαδημίας. Η διαχρονική και ποιοτική υποστήριξη του Προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Ακαδημία αποτελεί πολύτιμο φάρο αλλά και μεγάλη ευθύνη για όλους εμάς στο ποδόσφαιρο υποδομών της Ελλάδος”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content