Μία άκρως επιτυχημένη επιστροφή στην Α1

Με μία αγωνιστική να απομένει στην Α1 ΕΠΣΗ και μοναδική εκκρεμότητα αυτή του πρωταθλητή όπου δύο ομάδες διεκδικούν τον τίτλο, τα Δειλινά είναι μία από τις ομάδες που μπορούν να καθορίσουν την υπόθεση στην κορυφή.

Οι «πράσινοι» στην επιστροφή τους στην Α1 ΕΠΣΗ, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο πετυχαίνοντας με σχετική ευκολία την παραμονή στην κατηγορία και επικρατώντας και αρκετών ομάδων από το… πάνω ράφι του πρωταθλήματος!

Χαρακτηριστική ήταν η νίκη των Δειλινών επί του Ρωμανού ο οποίος είναι δεύτερος στη βαθμολογία ενώ η… μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι «πράσινοι» να αντιμετωπίζουν την τελευταία αγωνιστική τον πρωτοπόρο ΑΟΤ!

ADVERTISING

Έτσι τα Δειλινά αποτελούν κατά κάποιο τρόπο το… ρυθμιστή για το φετινό πρωταθλητή, καθώς από τη μία έχουν επικρατήσει του Ρωμανού και από την άλλη αντιμετωπίζουν τον ΑΟΤ την τελευταία αγωνιστική που θέλει μόνο νίκη για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα χωρίς να τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Ελιάς.

Ωστόσο όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, η χρονιά στα Δειλινά είναι άκρως επιτυχημένη με την ομάδα στην επιστροφή της να καταφέρνει όχι μόνο να πετύχει το στόχο της παραμονής από νωρίς, αλλά να το πετύχει αυτό χρησιμοποιώντας παράλληλα αρκετά νεαρά παιδιά, τα οποία σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές να παρουσιάσουν ένα δυνατό και δυσκολοκατάβλητο σύνολο.

Έτσι με οδηγό την φετινή σεζόν, τα Δειλινά μπορούν να κοιτάζουν με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον και να χτίσουν μία ομάδα η οποία θα βρίσκεται σταθερά στα «μεγάλα σαλόνια» του τοπικού ποδοσφαίρου.Click to Hide Advanced Floating Content