Α2 1ος όμιλος: Η «μάχη» της παραμονής έχει πάρει… φωτιά

Μπορεί μόλις δύο αγωνιστικές να έχουν παιχτεί για τα Play Out του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, ωστόσο ήδη η κατάσταση αναφορικά με την αποφυγή της τελευταίας θέσης έχει πάρει φωτιά.

Μπορεί οι Κουνάβοι να είχαν μία ιδιαίτερα δύσκολη σεζόν και όλα να έδειχναν ότι θα… αποχαιρετούσαν την κατηγορία και μάλιστα χωρίς να φανούν ανταγωνιστικοί, ωστόσο το φινάλε της κανονικής περιόδου, έφερε νέα τροπή στην υπόθεση παραμονή.

Και αυτό γιατί δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε οι Κουνάβοι όχι μόνο κατάφεραν να «μαζέψουν» 4 βαθμούς κόντρα στον Ποσειδώνα(!) και Πήγασο, αλλά ξεκίνησαν τα Play Out ακριβώς από εκεί που σταμάτησαν δηλαδή με νίκη, δίνοντας νέα ενδιαφέρον στη «μάχη» της παραμονής.

ADVERTISING

Πλέον η κατάσταση στην ουρά είναι πολύ διαφορετική από ότι φαινόταν, καθώς οι ουραγοί έχουν 8 βαθμούς μόλις 3 λιγότερους από τους Νέους Ηροδότου που είναι προτελευταίοι.

Έτσι τα Play Out έχουν αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον για την αποφυγή της τελευταίας θέσης και μάλιστα τα μεταξύ τους παιχνίδια μπορούν να χαρακτηριστούν «τελικοί».

Φυσικά ούτε ο Γιούχτας 2010 που έχει 19 βαθμούς έχει ακόμα εξασφαλίσει την παραμονή, ωστόσο έχει μία απόσταση ασφαλείας και φαίνεται πως δύο ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή τους στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως την ερχόμενη Τετάρτη οι Κουνάβοι υποδέχονται τους Νέους Ηροδότου και με ενδεχόμενη νίκη η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο περίπλοκή…

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μέχρι στιγμής:

[wpse_standing competition="93289"]