Το ευχαριστώ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην οικογένεια Καζανάκη

Με ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ευχαρίστησαν θερμά την οικογένεια Καζανάκη για την χορηγική συμπαράσταση στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, ευχαριστούν θερμά την οικογένεια Καζανάκη και την εταιρεία ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΗΣ, για την χορηγική, αλλά και ηθική συμπαράσταση στην προσπάθεια των κοριτσιών του ΟΦΗ, στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών.

Τόσο ο Κώστας Καζανάκης, όσο και ο υιός του, Αλέξανδρος Καζανάκης, ήταν φέτος απο τους μεγάλους συμπαραστάτες στην προσπάθεια που έκαναν οι γυναίκες του ΟΦΗ για να κρατήσουν και φέτος, ψηλά τη σημαία του συλλόγου, στην Α’ Εθνική γυναικών.

ADVERTISING

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Καζανάκη, ο οποίος είναι διαχρονικά, κοντά στο σωματείο μας.

Η φωτογραφία, είναι απο την επίσκεψη των κοριτσιών του ΟΦΗ στο εργοστάσιο της ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ, προκειμένου να ευχαριστήσουν τους Κώστα και Αλέξανδρο Καζανάκη, για την βοήθεια τους, στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Στην φωτογραφία, οι αθλήτριες του ΟΦΗ Israel, Danielsdottir, Αποστολάκη, Rybanska, Πέιου”.

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.