Α. Κασσωτάκης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ν. Μπουνάκη για την απεριόριστη στήριξη του»

Ο Γιούχτας ολοκλήρωσε με επιτυχία την χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καταφέρνοντας να παραμείνει στην κατηγορία και ο Άγγελος Κασσωτάκης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα του στα δύσκολα.

Το φετινό πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική ήταν ιδιαίτερο και δύσκολο, ωστόσο ο Άγγελος Κασσωτάκης κατάφερε να κρατήσει τον Γιούχτα στην Γ’ Εθνική, δείχνοντας παράλληλα και ο ίδιος έτοιμος για τις μεγάλες προκλήσεις.

Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Νίκο Μπουνάκη, ο οποίος τον στήριξε όλη την χρονιά και ειδικά στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στην ομάδα.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Γιούχτα, Νίκο Μπουνάκη για την απεριόριστη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο μου και στους συνεργάτες μου σε μια δύσκολη χρονιά. Πάντα βρισκόταν στο πλευρό μας και εξέφραζε την στήριξη του ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε και αυτό εμένα και τους συνεργάτες μου μας βοήθησε αρκετά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο για τον Νίκο Μπουνάκη. Παράλληλα θέλω να πω ένα ευχαριστώ και στο Δ.Σ. το οποίο ήταν δίπλα μας και μας στήριζε”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.