Ανθεστίων: «Η κιτρινόμαυρη σφραγίδα θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα παραμείνει ως μια ευχάριστη και δυναμική παρουσία»

Υπερηφάνεια επικρατεί στις τάξεις του Ανθεστίωνα μετά την συμμετοχή της ομάδας στο Final Four του κυπέλλου ΕΠΣΗ. 

Οι “κιτρινόμαυροι” με ανακοίνωση τους ευελπιστούν σε ανάλογες εμφανίσεις και στο άμεσο μέλλον, ενώ στην συνέχεια ανέφεραν: “θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα παραμείνει ως μια ευχάριστη και δυναμική παρουσία σ’ αυτή τη γιορτή του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου”.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρουν:Μεγάλη χαρά και περηφάνεια έχει «πλημυρίσει» κάθε μέλος του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανου (ποδοσφαιρικό τμήμα, διοίκηση και φιλάθλους), με την παρουσία της ομάδας μας στο 1ο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Η «κιτρινόμαυρη» σφραγίδα, το αποτύπωμα του Ανθεστίωνα και του Θραψανού, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα παραμείνει ως μια ευχάριστη και δυναμική παρουσία σ’ αυτή τη γιορτή του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Η ομάδα μας ηττήθηκε στον ημιτελικό με 2-0 από τον ιστορικό ΠΟΑ, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στην εκπνοή της αναμέτρησης, έχοντας δώσει ένα «καθαρό» και τίμιο αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν το χειροκρότημα και το θαυμασμό όλων, γιατί με την κατάθεση ψυχής και την αγωνιστικότητα τους, έδειξε ότι δικαίως είχαν τη δική τους θέση στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες ενός σπουδαίου θεσμού.

Και συνέβη αυτό, που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει. Χάσαμε ένα αγώνα, όμως αυτά που κερδίσαμε είναι οδηγός για το μέλλον. Αισθανόμαστε νικητές και περήφανοι, γιατί η ομάδα καθιερώνεται στις συνειδήσεις της ποδοσφαιρικής κοινότητας.

ADVERTISING

Μέσα από την παρουσία μας στο Final Four, αισθανθήκαμε την αναγνώριση της προσπάθεια μας, που κάποιες φορές μοιάζει σημαντικότερη από οποιαδήποτε νίκη τριών βαθμών.

Ο χθεσινός αγώνας τέλειωσε με χαμόγελα, παρά την ήττα, και προκαλεί σε όλους μας μια βαθιά υποχρέωση, να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια παιχνίδια”.Click to Hide Advanced Floating Content