Τόπο στα… νιάτα στα Δειλινά

Τα Δειλινά όχι μόνο είχαν μία ιδιαίτερα καλή παρουσία όλη τη διάρκεια της χρονιάς στην επιστροφή τους στην Α1, αλλά αυτό το κατάφερε δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά.

Οι «πράσινοι» όχι μόνο πέτυχαν με σχετική ευκολία την παραμονή τους στην επιστροφή τους στην Α1 ΕΠΣΗ, αλλά το κατάφεραν έχοντας στο ρόστερ τους αρκετά νεαρά παιδιά, τα οποία μάλιστα είχαν και αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο 15χρονος Μάνος Κούκος(γεν. 2007), χρησιμοποιείται σταθερά στα τελευταία παιχνίδια έχοντας μάλιστα και ιδιαίτερα καλή εικόνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί στο παιχνίδι με τη Βόνη οι «πράσινοι» έπαιξαν με 9 «μικρούς». Κόντρα στον ΠΑΟΚ η ομάδα του Μάνου Μιχελάκη αγωνίστηκε με έξι, ενώ κόντρα στην ΑΕΚ με 7.

ADVERTISING

Αναμφίβολα το «μοντέλο» των Δειλινών είναι αυτό που πρέπει να ακολουθείται από το εύρος των ομάδων στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, καθώς σκοπός είναι η ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών!

Και σε αυτό τα Δειλινά παίρνουν… άριστα!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.