Γενέθλια σήμερα για την Πορτογαλική… μηχανή της Δαμάστας

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Δαμάστας, γιορτάζει σήμερα (04/12) τα γενέθλια του, κλείνοντας 31 χρόνια ζωής.

Ο άσος της Δαμάστας, ο οποίος είναι «βαρόμετρο» στο χώρο του κέντρου της ομάδας, από πέρυσι πρωταγωνιστεί με την φανέλα του σωματείου και την οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Πόρτο, ενώ στη συνέχεια πήγε στις ακαδημίες της Νασιονάλ. Στη συνέχεια πήγε στην Ματσίκο, για να ακολουθήσουν, οι Αλιουστρελένσε και η Ριμπέιρα Μπράβα, για να φύγει μετά μακριά από την Πορτογαλία, ώστε να αγωνιστεί στην Φινλανδική, Κριστίνα.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι Μπαρουέρι και η Μπενφίκα της Μακάο, για να επιστρέψει στην Φινλανδία για λογαριασμό της Μικελίν. Για τις επόμενες δύο σεζόν, έκανε το ίδιο δρομολόγιο ανάμεσα σε Μπενφίκα και Μικελίν, για να έρθει η μεταγραφή στην Μονς Καλπέ του Γιβραλτάρ. Επέστρεψε για ακόμη ένα εξάμηνο στην Μπενφίκα, για να φύγει στη συνέχεια οριστικά για το Γιβραλτάρ, όμως για λογαριασμό της Γιβραλτάρ Γιουνάιτεντ.

Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην Πορτογαλία, όπου αγωνίστηκε σε Αγκουέντα και Ντεζέμπρο, για να μπει στη ζωή του η Ελλάδα και η Δαμάστα, στην οποία αγωνίζεται για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Στην ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού, αποτελεί βασικό «πυλώνας» στον άξονα και σε συνεργασία με τον συμπατριώτη του, Μιγκέλ Ολιβέιρα, ανεβάζουν την Δαμάστα επίπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P