Γ. Μαυράκης: «Τιμή μας να συμμετέχουμε στο Final 4-Εύχομαι να γίνει μία σπουδαία διοργάνωση»

Ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου μίλησε ο πρόεδρος του Αλμυρού, Γιάννης Μαυράκης!

Εκ μέρους της ομάδας του Γαζίου ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε στο επερχόμενο Final 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους συμβάλουν ούτως ώστε να διεξαχθεί αυτή η… γιορτή, ενώ την ίδια ώρα όπως τονίζει ευελπιστεί να γίνει μία διοργάνωση και να κερδίσει ο καλύτερος!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχουμε την τιμή να συμμετάσχουμε σε αυτό το final 4. Θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο για την ομάδας μας. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, στους παίκτες μας και στον προπονητή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κατά σειρά την ΕΠΣ Ηρακλείου γι αυτή την σπουδαία προσπάθεια του Final 4.

ADVERTISING

Ξέρω ότι θα πετύχουν. Επίσης ευχαριστούμε τον ΠΑΟ Κρουσώνα και τον πρόεδρο Κώστα Μπουμάκη που είναι από τους βασικούς συμπαραστάτες αυτής της διοργάνωσης. Επίσης τους ανθρώπους αυτούς που πασχίζουν καθημερινά ώστε να είναι όλα έτοιμα γι αυτή τη γιορτή.

Εύχομαι η διαδικασία να σταθεί στο ύψος της, να είναι 50/50 για όλες τις ομάδες. Επίσης ευχαριστούμε θρμά κατά σειρά, Περιφέρεια-Δήμο Ηρακλείου, Δήμο Γαζίου, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ασθενοφόρα, Νοσοκοκομείο, και όλους τους φορείς που συμμετέχουν και βοηθούν να υλοποιηθεί αυτό το Final 4. Εύχομαι να γίνει ένα πάρα πολύ καλό Final 4.

Ας νικήσει ο καλύτερος και θα είμαστε οι πρώτοι που θα τον χειροκροτήσουμε. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο Final 4. Εμείς σαν Αλμυρός διοίκηση, ποδοσφαιριστές, team και όλοι οι παράγοντες που εκπροσωπούν αυτό το ιστορικό σωματείο, Νέοι Αλμυρού, Αναπτυξιακή Ομάδα, Προπονητές, έχουμε ως βασικό πυλώνα την προσωπικότητα που έχουμε, την ανθρώπινη φιλοσοφία και πεποίθησή μας ότι “Τα αγαθά κόποις κτώνται” Συγχαρητήρια-Συγχαρητήρια-Συγχαρητήρια».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.