«Τσέκαραν» ταλέντα οι προπονητές της ΠΑΕ ΟΦΗ στο φιλικό με τον Ερασιτέχνη (pic)

Ταλέντα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, γεννημένα το 2009, τσέκαραν οι προπονητές των τμημάτων υποδομης της ΠΑΕ ΟΦΗ, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Τυλίσου, μεταξύ της Κ13 (2009) του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με την Κ13 (2009) της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αποτελεί διαχρονικά ένα μεγάλο τροφοδότη των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ και αυτό συνεχίζεται και σήμερα.

Μέσα από την εξαιρετική συνεργασία και την πολύ καλή επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ των προπονητών Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ, ο στόχος είναι κοινός, η ανάδειξη παιδιών, που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ και θα κάνουν καριέρα, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

ADVERTISING

Από το φιλικό βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα από τους προπονητές Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις και είχαν μια πολύ καλή συνεργασία, για τους παίκτες, που αγωνίστηκαν.

Στόχος είναι τα φιλικά αυτά, να συνεχιστούν, ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα, για τους ποδοσφαιριστές που έχει στις τάξεις της, η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Στο φιλικό απο την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συμμετείχαν ο Τεχνικός Υπεύθυνος Βασίλης Μαραγκάκης και οι προπονητές Γιάννης Αναγνωστάκης και Τάσος Παντζαρτζής.

ADVERTISING

Ενώ απο την ΠΑΕ ΟΦΗ ο Συντονιστής Ακαδημιών Σάββας Κωφίδης και οι προπονητές Δερμιτζάκης Μαν. και Συκιωτάκης Μαν.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.