Στο «πλευρό» των ομάδων του «Final Four» ο ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία να προπονηθούν στον Κρουσώνα, στο γήπεδο όπου θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες του Final Four του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ, έδωσε ο ΠΑΟΚ στις ομάδες που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, τροποποιώντας μάλιστα το δικό του πρόγραμμα, διευκολύνοντας και βοηθώντας τις ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ ως… άψογος οικοδεσπότης, θα «φιλοξενήσει» στο γήπεδό του τα σωματεία του Αλμυρού, του ΠΟΑ και του Πόρου, διαμορφώνοντας αντίστοιχα το πρόγραμμά του, προκειμένου να μπορέσουν οι ομάδες να προπονηθούν στον Κρουσώνα.

Βάσει αυτού και βάσει των αναγκών των ομάδων, οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων των ομάδων, με τον Πόρο να κάνει για τρεις ημέρες καθημερινές προπονήσεις στον Κρουσώνα, ενώ μία προπόνηση θα πραγματοποιήσουν στο γήπεδο αυτό, ο Αλμυρός και ο ΠΟΑ.

ADVERTISING

Αρχικά, ο Αλμυρός είχε ζητήσει να κάνει τρεις προπονήσεις, όπως και ο Ανθεστίων είχε ζητήσει να κάνει μία, όμως το πρόγραμμα αναδιαμορφώθηκε βάσει των αναγκών τους και ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ οριστικοποίησε τις τελικές ώρες των ομάδων.

Την Δευτέρα 11 Απριλίου, στις 19:00 θα προπονηθεί ο Πόρος, ενώ την Τρίτη (12/04), στον Κρουσώνα θα προπονηθούν Αλμυρός (14:45), Πόρος (16:00) και ΠΟΑ (18:30).

Την Τετάρτη 13 Απριλίου, μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή των ημιτελικών, ο Πόρος θα είναι η μοναδική ομάδα που θα προπονηθεί στον Κρουσώνα στις 12:00, ενώ λίγες ώρες αργότερα, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στο γήπεδο τον ΠΑΝΟΜ για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content