
Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα!
Πιο συγκεκριμένα στο κέντρο «Αετόβιγλα» πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του ΠΑΟ Κρουσώνα, σε μία υπέροχη βραδιά όπου έδωσε το παρών πλήθος κόσμου!
Ξεχώρισε η παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ το παρών έδωσαν νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων!
Χορηγός της σημαντικής αυτής βραδιάς για τον ΠΑΟΚ ήταν η Creta Recycling του Δευκαλίων Στειακάκη, ενώ το μουσικό κομμάτι ανέλαβαν οι καλλιτέχνες, Βερεράκης Δημήτρης, Μακριδάκης Γιάννης, Πρινιανάκης Ηρακλής, Σκουτέλης Κώστας και Σουλτάτος Γιώργος.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαριωτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού, Κώστα Φασουλάκη, ο πρώην εφημέριος Μανώλης Λιοπυράκης και ο χορηγός επί σειρά ετών της ομάδας ΑΦΟΙ Σακλαμάκη.
Δείτε εικόνες από την πανέμορφη βραδιά του ΠΑΟΚ: