Β. Πλεσίτης: «Μοναδική στιγμή για το σωματείο – Τα περισσότερα συγχαρητήρια στους Νέους Αλμυρού»

Μόνο την πρόκριση φαίνεται να κρατάει ο Βασίλης Πλεσίτης ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του την ώρα που μοίρασε συγχαρητήρια στους Νέους Αλμυρού.

Όπως τόνισε ο έμπειρος τεχνικός η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα για να μην χαλάσει την καλή εικόνα που είχε όλη τη σεζόν. Παράλληλα προχώρησε σε ένα σπουδαίο fair play αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Νέους Αλμυρού.

Ο Δρακούλης έστειλε τον Ανθεστίωνα στο «Final 4»!

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι μια μοναδική στιγμή για το σωματείο και γι αυτό αξίζουν μπράβο στα παιδιά. Προφανώς θα αντιμετωπίσουμε σπουδαίες ομάδες που έχουν λειτουργία σχεδόν επαγγελματική.  Πρέπει να ανασυνταχθούμε για να τελειώσουμε θετικά την χρονιά και με αξιοπρέπεια και να μην χαλάσουμε τις εντυπώσεις που έχουμε φτιάξει με δουλειά. Αυτό το διάστημα δεν λειτουργούμε σωστά. Είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσουμε και πάλι σωστά άμεσα. Περιμένουμε επιστροφές και θα τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τον χρονιά που είναι και ο στόχος.

Σε αυτό το σημείο θέλω να μοιράσω τα περισσότερα συγχαρητήρια στα παιδιά των Νέων Αλμυρού. Έδειξαν καλή εικόνα παρότι αγωνίζονται σε χαμηλότερη κατηγορία και θα μπορούσαν με τις ευκαιρίες τους να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Πολλά μπράβο σε όλους για την δουλειά και την προσπάθεια».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.