ΠΑΣ Γιάννινα: Εκδικάστηκε η έφεση – Ζήτησε απόφαση μέχρι την Τρίτη

Εκδικάστηκε στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα για το -5 για τη μεταβίβαση μετοχών του Χριστοβασίλη το 2015.

Στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ εκδικάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2/3, η έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα, για την αφαίρεση πέντε βαθμών που του επιβλήθηκε, έπειτα από έκθεση της ΕΕΑ και απόφαση από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ.

Η υπόθεση αφορά για παραβίαση του νόμου σε μεταβίβαση των μετοχών του Γιώργου Χριστοβασίλη το 2015 στον Κώστα Αυδή, την οποία η ομάδα της Ηπείρου αρνείται ότι έχει γίνει. Πρόσθεσε μάλιστα, τόσο σε δεύτερο, όσο και σε πρώτο βαθμό ότι η υπόθεση έχει παραγραφεί.

ADVERTISING

Ο ΠΑΣ ζήτησε η απόφαση να εκδοθεί μέχρι την ερχόμενη Τρίτη το αργότερο, πριν την επικύρωση της βαθμολογίας δηλαδή, για την έναρξη των αγώνων κατάταξης.

Τον ΠΑΣ εκπροσώπησαν οι νομικοί Χρύσα Σεβαστοπούλου και Χαρίλαος Λαζάνης και μεταξύ άλλων, προσκομίστηκε γνωμοδότηση του καθηγητή Νομικής του πανεπιστημίου Αθηνών, Πάνου Λαζαράτου, που εξηγούσε γιατί θα έπρεπε να αθωωθεί ο ΠΑΣ.

Ακόμη, από το νομικό τιμ της ΠΑΕ έγινε αναφορά σε νομικά άλματα που έχει η πρωτόδικη απόφαση, με ιδιαίτερη αναφορά σε σημεία της πρωτόδικης απόφασης που, όπως ειπώθηκε, η δικαστής αυτοαναιρείται στα όσα αναφέρει στο σκεπτικό της.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή www.sdna.gr
Click to Hide Advanced Floating Content