Ν. Κατσελής: «Με αυτούς τους ρυθμούς δεν θα πάνε χαμένοι οι κόποι μας»

Στο καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του αλλά και την ανάκαμψη που έκανε τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Νίκος Κατσελής.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Αλόγου Μαλεβιζίου, στάθηκε στο καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του, έχοντας βέβαια και τους παίκτες να το κάνει, ενώ αναφέρθηκε και στην… κοιλιά που έκανε το σωματείο με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικούς βαθμούς.

Παράλληλα ο ίδιος τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα μαθαίνουν από τα λάθη τους και πλέον αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς θα πετύχουν τον στόχο τους. Τέλος ο Νίκος Κατσελής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Νέους Αλμυρού όπου τους χαρακτήρισε τον πιο δύσκολο αντίπαλο.

ADVERTISING

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Έχουμε δείξει ότι είμαστε μια ομάδα που παίζει ωραίο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Έχουμε παίκτες που βοηθάνε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Παρόλα αυτά κάναμε μια κοιλιά και χάσαμε σημαντικούς βαθμούς που δεν θα έπρεπε και θα μας είχαν ακόμα πιο ψηλά στη κατάταξη».

Προσωπικά, είσαι ικανοποιημένος από τη πορεία της ομάδας ή θεωρείς ότι θα έπρεπε να βρίσκεται υψηλότερα βαθμολογικά: «Είμαστε μια ομάδα που φαίνεται να μαθαίνει απ τα λάθη της και έχει δείξει χαρακτήρα. Έχουμε κάνει μια καλή προσπάθεια και πιστεύω ότι με αυτούς τους ρυθμούς οι κόποι μας δεν θα πάνε χαμένοι».

Έχεις εικόνα απ’ όλες τις ομάδες της κατηγορία, ποια θεωρείς ότι είναι ποιοτικότερη, η βαθμολογία λέει την αλήθεια: «Όσο αναφορά τις ομάδες της κατηγορίας σίγουρα η βαθμολογία δεν νομίζω να αδικεί κάποιον υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν και προσωπικά μέχρι στιγμής οι Νέοι Αλμυρού είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content