Ζαρός: «Η διοίκηση θα συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια φιλοσοφία»

Απόλυτη ικανοποίηση υπάρχει στον Ζαρό για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και φυσικά την ανάδειξη νεαρών παιδιών της περιοχής.

Μάλιστα με ανακοίνωση τους οι “πράσινοι” τονίζουν ότι θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο την προσπάθεια τους για τον Ζαρό θέλοντας να βλέπουν τα… πιτσιρίκια της περιοχής να πρωταγωνιστούν στα τοπικά γήπεδα.

Η ενημέρωση του Ζαρού αναφέρει: «Τελείωσε και η 14η αγωνιστική και η ομάδα μας, το νέο αυτό εγχείρημα που ξεκίνησε έχει καταφέρει τόσα πολλά! Με έναν προπονητή παράδειγμα προς μίμηση , η ομάδα μας μέσα σε λίγους μήνες έχει προσπαθήσει και έχει δώσει ευκαιρία στον αθλητισμό σε περισσότερα από 25 νέα παιδιά!

ADVERTISING

Μέσα από αυτήν την προσπάθεια αρκετά παιδιά έχουν καταφέρει να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έχουν πετύχει να έχουν την ομάδα μας στην 2η θέση της βαθμολογίας!

Μια καινούργια ομάδα, με αρκετά παιδιά Ακαδημίας, που αξίζει να την βλέπεις κάθε Κυριακή στο γηπεδο! Αυτή η ομάδα έχει μέχρι στιγμής την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας!

Η Διοίκηση θα συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια φιλοσοφία! Με αποκλειστικό στόχο την αγάπη μας για τον αθλητισμό, για τα νέα παιδιά και για το χωριό μας, συνεχίζουμε».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content