Αυτοψία σε σχολεία από την Αντιδήμαρχο Παιδείας

Το 11o Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη προκειμένου να διαπιστώσει το αποτέλεσμα των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους των σχολείων από την ΔΕΠΑΝΑΛ.

Συγκεκριμένα στο 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου η Αντιδήμαρχος συναντήθηκε με τον Διευθυντή Ευάγγελο Σηφάκη, με τον οποίο συζήτησε τα θέματα που απασχολούν το σχολικό συγκρότημα. Παράλληλα είδε τις ολοκληρωμένες εργασίες για την κατάργηση της υφιστάμενης πεπαλαιωμένης υποδομής και την αποκατάσταση και εγκατάσταση νέας σύγχρονης δομημένης καλωδίωσης που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων τεχνολογιών.

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού η Αντιδήμαρχος συναντήθηκε με τον Διευθυντή και Αντιδήμαρχο Φύλαξης και Καθαριότητας Σχολικών Μονάδων κ. Αντώνη Περυσινάκη και είδε από κοντά το νέο στέγαστρο του σχολείου (οι εργασίες επιστέγασης του οποίου σε υφιστάμενο μεταλλικό στέγαστρο ολοκληρώθηκαν).

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.