Κ. Σαριδάκης: «Το μόνο που θέλω και έχω βάλει στόχο για τον εαυτό μου είναι να βοηθήσω τον Ζαρό»

Τον 16χρονο Κώστα Σαριδάκη φιλοξένησε η επίσημη σελίδα του Ζαρού, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μιλάει για την πορεία του Ζαρού, τους δικούς του στόχους και φυσικά το ντέρμπι με το Άλογο Μαλεβιζίου.

Για το τι μπορεί να πετύχει ο Ζαρός μέχρι το τέλος της χρονιάς«Πιστεύω πως όλοι μαζί σαν ομάδα έχουμε δείξει τι μπορούμε να καταφέρουμε. Κανείς δεν ξέρει την συνέχεια, αλλά εμείς συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τους ποδοσφαιρικούς του στόχους: «Δεν έχω κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιρικούς στόχους. Το μόνο που θέλω και έχω βάλει στόχο για τον εαυτό μου, είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα δίνοντας το 100%».

ADVERTISING

Για το μεγάλο ντέρμπι με το Άλογο Μαλεβιζίου: «Σίγουρα την Κυριακή θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας και απέναντι μας θα βρίσκεται μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε και θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε το τρίποντο! Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι αρκετά αισιόδοξος για το αποτέλεσμα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content