Ρ. Τσιμηνικάκης: «Όνειρο και τιμή να φορέσω τη φανέλα του ΠΟΑ»

Όνειρο και τιμή για κάθε νέο παιδί στο Ατσαλένιο, είναι να φορά τη φανέλα με το σήμα του ΠΟΑ, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε και ο Ραφαήλ Τσιμηνικάκης, εκ των αρχηγών του Κεραυνού.

Ο 19χρόνος ποδοσφαιριστής που εντυπωσιάζει τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Κεραυνού, την 2η ομάδα του ΠΟΑ, μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον άλλοτε συμπαίκτη του Γιάννη Γιακουμάκη, που προωθήθηκε στη πρώτη ομάδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτό είναι μεγάλο κίνητρο.

Αρχικά, για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τόνισε: «είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που μέχρι τώρα έχουμε φτάσει τόσο ψηλά στην κατηγορία. Όλα γίνονται χάρη στην πολύ καλή προετοιμασία και δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση με τον προπονητή μας κ. Μαυρογιαννάκη».

ADVERTISING

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, προσθέτοντας: «στόχος μας είναι να κερδίζουμε και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο, όπως άλλωστε έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στον άλλοτε συμπαίκτη του Γιάννη Γιακουμάκη, ο οποίος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του ΠΟΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η προώθηση στην πρώτη ομάδα αποτελεί μεγάλο κίνητρο και για τους ίδιους. Ο αρχηγός του Κεραυνού, τόνισε συγκεκριμένα: «είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι στην ομάδα, που ο φίλος μας και συμπαίκτης μας (σ.σ. Γιακουμάκης), προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα και σίγουρα αυτό, μας δίνει κίνητρο».

Κλείνοντας, ο ίδιος, μιλώντας για τ’ όνειρό του να φορέσει τη φανέλα του ΠΟΑ, τονίζοντας πως είναι «όνειρο και τιμή», ενώ για το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τους Κουνάβους, ανέφερε: «είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα, να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content