Ο ΣΔΠΗ έκοψε την πίτα του με εκλεκτές παρουσίες! (pics)

Την πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου το βράδυ της Τετάρτης, έχοντας απόλυτη επιτυχία και εκλεκτές παρουσίες.

Πιο συγκεκριμένα το παρόν έδωσε ο Αντιπερειφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του ανέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειαρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, ενώ αποκάλυψε ότι σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες στο οίκημα του συνδέσμου. Παράλληλα ο Νίκος Συριγωνάκης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του στην διαιτησία μέσα από τον οικογενειακό χώρο που βρισκόταν.

Στην Συνέχεια το ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Γιάννης Πετράκης, μίλησε για την ίδρυση του Συνδέσμου όπου ήταν ο Πρώτος Σύνδεσμος Διαιτητών στην Κρήτη και ιδρυτικό μέλος της Ο. Δ. Π. Ε. Ο Πρόεδρος του Σ. Δ. Π, Η. Ελλάδα στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους ιδίως τα Νέα παιδιά τα οποία έδωσαν το παρόν.

ADVERTISING

Στην βραδιά αυτή τιμήθηκε ο Διεθνής Διαιτητής Βασίλης Νικολακάκης, μέσα σε συγκίνηση με την απονομή να την κάνει ο Μιχάλης Κουκουλάκης, ο οποίος ανέφερε προς τα νέα παιδιά “δουλειά δουλειά και σεβασμό προς όλους”, ενώ είπε για τον Νικολακάκη “την επαγγελματική δουλειά την οποία κάνει και τον ταπεινό χαρακτήρα τον οποίο το διακρίνει”.

Το παρών έδωσαν όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές, ενώ έγινε κλήρωση με πλούσια δώρα, με την ευχή όλων στο κόψιμο της πίτας να είναι υγεία και επιτυχίες.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content