
Ο επιθετικός του Βόλου φιλοξενήθηκε στο Sdna.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ο Βόλος έρχεται στο Ηράκλειο την Κυριακή για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ σε ένα κομβικό παιχνίδι για το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στα play offs.
Ο Φαν Βέερτ θυμήθηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε τα χειρότερα ματς που είχε ο Βόλος και μέσα σε αυτά έβαλε και το μεγάλο διπλό του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό
ADVERTISING
Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τα κορυφαία του παιχνίδια μέχρι στιγμής αλλά και αντιστοίχως για το χειρότερο, ο παίκτης του Βόλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «τα χειρότερά μας παιχνίδια ήταν με ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Παναιτωλικό, δεν ήμασταν στο επίπεδο που μπορούμε να παίξουμε. Μάλιστα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μου προκαλεί πικρία καθώς ένιωθα ότι δεν… ήμουν ουσιαστικά στο παιχνίδι, χάσαμε και κόστισε τη θέση του προπονητή μας (σ.σ Γκιγιέρμο Αμπασκάλ). Αντίστοιχα κορυφαίο μου παιχνίδι ήταν στο Πανθεσσαλικό με τον Παναθηναϊκό, ήμουν πολύ καλός καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρω δύο γκολ… από το πουθενά και νικήσαμε».
Τα σχόλια είναι κλειστά.