Σε απολογία ο Μ. Λεμονάκης για δυσμενείς δηλώσεις!

Τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟ Κρουσώνα, κάλεσε σε απολογία η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου, για δυσμενείς δηλώσεις.

Όπως ανακοινώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Κρουσώνα, κλήθηκε σε απολογία, λόγω των δηλώσεων που είχε παραχωρήσει στο ?????????? όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «άλλη μια εντεταλμένη παραγγελιά εξετελέσθη».

Μ. Λεμονάκης: «Άλλη μια εντεταλμένη παραγγελιά εξετελέσθη»

ADVERTISING

Πέραν του γενικού αρχηγού του ΠΑΟΚ, σε απολογία κλήθηκε και ο Ανθεστίων, για τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με τον ΟΦΑ.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρει:

ADVERTISING

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ :ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ADVERTISING

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 15/02/2022 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. του αγώνα τις 02/02/2022 ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ-ΟΦΑ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.-

Σημείωση : Παρακαλείσθε κατά την είσοδό σας στα γραφεία μας, να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας.

ADVERTISING

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ
ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 15/02/2022 και ώρα 18.30’, τον Γενικό Αρχηγό του Σωματείου σας κ. ΛΕΜΟΝΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ σε γραπτή ή προφορική απολογία, για πράξεις (δυσμενείς δηλώσεις) που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις του άρθρου 20Α παρ. 1,2 και 4 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.

Σημείωση: Παρακαλείσθε κατά την είσοδό σας στα γραφεία μας, να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content