Δολοφονία Άλκη: Ο 21χρονος Έλληνας είναι ο δράστης που κρατούσε το δρεπάνι (vids)

Ο 21χρονος Έλληνας είναι ο δράστης που κρατούσε το φονικό δρεπάνι και χτυπούσε με αυτό τον 19χρονο Άλκη, σύμφωνα με την ανάλυση βίντεο και καταθέσεις μαρτύρων. Αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο συγκεκριμένος δράστης λοιπόν που δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν ξανά τις Αρχές και όχι ο πρώτος συλληφθείς, δηλαδή ο 23χρονος Αλβανός, είναι εκείνος που κρατούσε το δρεπάνι. Πλέον, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής περιμένουν να δουν τι θα πουν στις απολογίες τους οι συλληφθέντες έναντι του Ανακριτή και πως θα διαχωρίσουν τους ρόλους τους οι ίδιοι.

ADVERTISING

Σε Αθήνα και Αλβανία οι καταζητούμενοι
Κάτοικος Αθηνών είναι ο 25χρονος Έλληνας που αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ παραμένει αναζητούμενος και ο 20χρονος Αλβανός που έχει διαπιστωμένα διαφύγει στην χώρα του. Είναι οι δύο τελευταίοι δράστες, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί σχετικά εντάλματα για την συμμετοχή τους στην ανθρωποκτονία του άτυχου 19χρονου Άλκη, στην περιοχή του Χαριλάου.

ADVERTISING

Για τον πρώτο είναι ενήμερες οι Αρχές στην Αττική ενώ για τον δεύτερο θα γίνουν ενέργειες ώστε να γίνει διεθνές το ένταλμα και ενημερωθούν μέσω Interpol οι αλβανικές Αρχές για τον εντοπισμό και την σύλληψή του 20χρονου Αλβανού, ο οποίος είναι φίλος του 23χρονου πρώτου συλληφθέντα και είχαν από κοινού απασχολήσει τις Αρχές και για την παρόμοια επίθεση του 2019, επίσης στην περιοχή του Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή Sport24.gr
Click to Hide Advanced Floating Content