Το μήνυμα του Τηγανίτη για τον Άλκη

Αποχαιρέτησε το 19χρονο παλικάρι, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ο Τηγανίτης με ανάρτηση του στα social media έστειλε το μήνυμα του και αποχαιρέτησε τον Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Χαριλάου. Αναλυτικά:

«Για τον Άλκη

ADVERTISING

Eίσαι μικρό παιδί και επιλέγεις την αγαπημένη σου ομάδα, φωνάζεις, χαίρεσαι η και στεναχωριέσαι γι αυτη, κάνεις χιλιόμετρα για να της δεις να παίζει και ζεις το δικό σου όνειρο. Ένα όνειρο που είναι κομμάτι όλων των υπόλοιπων ονείρων που έχεις για την ζωή σου, είτε για την ίδια είτε για την ίδια κοινωνία. Ένα όνειρο που απο ρομαντικο μέσα σε μία νύχτα, άνθρωποι που προφανώς δεν το βλέπουν το ίδιο ρομαντικά με σένα αποφασίζουν να το σταματήσουν.

Αυτή η δολοφονία δεν είναι απλά δολοφονία, ούτε ο Αλκης βρέθηκε στο λαθος μέρος την λάθος στιγμή. Είναι αποτέλεσμα ενός ολόκληρου συστήματος που γεννά, υποθάλπει και προωθεί ένα φάσμα κουλτούρας και συμπεριφορών βίας, φασισμού, ανθρωποφαγίας, σεξισμού, κάθε είδους διακρίσεων, υποκινούμενο ξεκάθαρα -εδώ και χρόνια- από ομάδες-εταιρίες, μεγαλομέτοχοι των οποίων είναι γνωστοί ναρκέμποροι, νονοί και κάθε λογής “προστάτες”, των οποίων τα συμφέροντα και σκοποί εξυπηρετούνται και υλοποιούνται με προθυμία και τυφλή υπακοή, στο όνομα μίας/κάποιας ομάδας ή και “ιδέας”, από οπαδικούς “στρατούς” εμποτισμένους με μίσος, έτοιμοι να δολοφονήσουν οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα τους.

Η δολοφονία αυτή -όπως και οι προηγούμενες αυτού του χαρακτήρα- δείχνουν ξεκάθαρα το σημείο παρακμής στο οποίο βρίσκεται η ελληνική κοινωνία, ένα σημείο το οποίο έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό με την ανοχή (αν όχι υποστήριξη) του κράτους και του κάθε λογής “φορέα” που διαχειρίζεται το ποδόσφαιρο. Φυσικά αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου.
Ο βούρκος στον οποίο κυλιέται η ελληνική κοινωνία είναι πολύ βαθύτερος, με τα απόνερα των διοικούντων να έχουν εισβάλλει για τα καλά στις τηλεοράσεις, τα σπίτια, τις δουλειές και τις ζωές όλων μας.

ADVERTISING

Όνειρο του Άλκη -ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ- ήταν, είναι και θα είναι μια κοινωνία διαφορετική, όπως την οραματίζεται η αυτοοργανωμένη κοινότητα.

Αλλιώς.
Μια κοινωνία στην οποία η μπάλα θα παιζεται με τους δικους μας ηθικούς όρους, χωρίς μίσος για την αντίπαλη ομάδα, χωρίς σεξισμό και ματσίλα, χωρις φασίστες και τέτοιες νοοτροπίες. Να μην χαθεί πότε ξανά 19χρονο παιδί και ανθρώπινη ζωή για καμία εταιρεία

Καλο ταξίδι Άλκη
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ ΑΣΗ».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content