Μεγάλη νίκη για την Παλιανή κόντρα στην Αγία Βαρβάρα!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Παλιανή ανάγκασε την Αγία Βαρβάρα στην δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, επικρατώντας 1-0 χάρη σε γκολ του Κριτσωτάκη.

Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, ξεκίνησε καλύτερα, έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού, χάνοντας και ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, στη συνέχεια η Παλιανή ήταν αυτή που πήρε τα ηνία και κατάφερε να προηγηθεί στο 35’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Στρατιδάκη, ο Μυλωνάκης απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Γιώργος Κριτσωτάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό, δεν «αφύπνισε» την Αγία Βαρβάρα, που «παραδόθηκε» στην ανωτερότητα του αντιπάλου της, με την Παλιανή βέβαια να δέχεται και δύο κόκκινες κάρτες, μία στο 64’ και μία στο 72’ σε Ρεθεμνιωτάκη και Βιολάκη αντίστοιχα. Παρά την σαφέστατη αριθμητική υπεροχή, η Αγία Βαρβάρα δεν μπόρεσε να «απειλήσει» ουσιαστικά.

ADVERTISING

Στο 87’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Βερνιδάκης της Αγίας Βαρβάρας, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με σκορ 1-0 υπέρ της Παλιανής.

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Φουντουλάκης Σ., Φουντουλάκης Χ., Βιολάκης, Οικονομάκης Κ.(46’ Κεφαλάς), Οικονομάκης Γ., Στρατιδάκης(80’ Σπινθουράκης Σ.), Κοσμαδάκης, Κριτσωτάκης, Ρεθυμνιωτάκης, Βιτσαράς(95’ Καστιγάκης)

Αγία Βαρβάρα: Μυλωνάκης, Βερνιδάκης, Σιαπλαούρας, Μαρής, Καμπάνης(60’ Βαλαμούτσουνος), Σαλιάι(60’ Φωτάκης), Σαϊτάκης, Γαρεφαλάκης(46’ Σκουλάς), Χασουράκης, Κοζορώνης Κ.(46’ Τζάρτζαλος – 70’ λ.τ. Καρακωνσταντάκης), Αποδουλιανάκης

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.