Β. Μπάμπης: «Ένα ματς που πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Για το ντέρμπι με τον Γιούχτα και την εκπληκτική πορεία του Πόρου μίλησε στο ?????????? ο Βασίλης Μπάμπης.

Ο νεαρός μπακ αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι με τον Γιούχτα στις Αρχάνες τονίζοντας πως στόχος για όλες τις ομάδες σε αυτά τα ματς είναι οι τρεις βαθμοί. Παράλληλα μίλησε και για την πορεία του Πόρου, για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια λέγοντας πως άπαντες θα δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν το στόχο που έχουν βάλει από την αρχή της σεζόν.

Για το ντέρμπι: «Πρόκειται να παίξουμε ένα ντέρμπι. Θα το προετοιμάσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, την ίδια διαδικασία, όπως για όλα τα παιχνίδια. Τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα για όλους μας. Το ντέρμπι έχει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Για τις ομάδες είναι ακόμη ένα παιχνίδι που δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από τρεις βαθμούς, τους οποίους και οι δύο ομάδες θα θέλουν να διεκδικήσουν»

ADVERTISING

Για την πορεία του Πόρου: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Δεν θέλω να πω πολλά είμαστε μια οικογένεια, προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και εύχομαι να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content