Κατήφεια για το αποτέλεσμα, αποφασισμένοι για τη συνέχεια…

Στο γήπεδο επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ, μετά την χθεσινή ήττα στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Γιούχτα, που τους έχει φέρει σε δύσκολη βαθμολογική θέση με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Στον ΠΟΑ, πιστεύουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και στη ποιότητα των ποδοσφαιριστών τους και αυτό είναι κάτι που τονίζουν σε όλες τις μεταξύ τους συζητήσεις, όμως η φετινή χρονιά, δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελαν στο Ατσαλένιο.

Η ήττα από τον Γιούχτα, έφερε κατήφεια στα αποδυτήρια του προσφυγικού σωματείου, κάτι που καλούνται να αντιστρέψουν άμεσα στο Ατσαλένιο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Ιεράπετρας που ακολουθεί. Στον ΠΟΑ, είναι αποφασισμένοι να επανέλθουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα και αυτός είναι ο μοναδικός τους στόχος στο παιχνίδι με την ομάδα της Ιεράπετρας.

ADVERTISING

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, όπως και ο νεοαποκτηθέντας Μάνος Μπολάκης, που βρέθηκε για πρώτη φορά στο Ατσαλένιο, ακολουθώντας το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας.

Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός, ακολούθησε την αποστολή στις Αρχάνες, χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι, ενώ έκανε και τη πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες στο γήπεδο των Αρχανών.

Η «μίνι» προετοιμασία του ΠΟΑ θα κορυφωθεί την Παρασκευή (21/1) και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, ένα 24ώρο πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Αναγέννηση Ιεράπετρας.