Σταματάει την ανάλυση των φάσεων ο Κλάτενμπεργκ!

Τέλος η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ! Η ΚΕΔ, μάλιστα, τονίζει ότι ανάλυση θα γίνεται έπειτα από… αίτημα των ΠΑΕ!

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ ενημερώνει ότι σταματά εντελώς αιφνιδιαστικά, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου η εβδομαδιαία ανάλυση των φάσεων που απασχολούσαν την Επιτροπή Διαιτησίας κάθε αγωνιστική.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι σταματά η δημοσίευση του εβδομαδιαίου βίντεο ανάλυσης φάσεων αγώνων της Super League 1.

ADVERTISING

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θέλει πάντα να δείχνει διαφάνεια στο έργο της και ως εκ τούτου καλεί τις ΠΑΕ να στέλνουν τα αιτήματα τους στο Τμήμα Διαιτησίας, ώστε εν συνεχεία να αποσαφηνίζονται οι φάσεις από την Επιτροπή.

Το εγχείρημα της εβδομαδιαίας ανάλυσης φάσεων της SL 1 ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020 και χρησιμοποιήθηκε για την επίδειξη διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων των αξιωματούχων του αγώνα, καθώς και για τη βελτίωση της επικοινωνίας των τελευταίων».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content