Την Τετάρτη ξεκαθαρίζει το μέλλον των Μικτών!

Η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να επιστρέψουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής στην δράση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και πλέον βρίσκεται σε συζητήσεις για το μέλλον του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Μετά από επικοινωνία που είχε το ?????????? με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ σχετικά με τις σκέψεις για την επιστροφή των Μικτών στην δράση.

Την ερχόμενη Τετάρτη λοιπόν όπως αναφέρουν στην ΕΠΟ αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση για το πότε θα επιστρέψουν οι Μικτές στην δράση και να δούμε την 2η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δοθεί κάποια ημερομηνία…

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε πως με το… δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων οι Μικτές του Ηρακλείου και των Χανίων, επικρατώντας κόντρα σε Ρέθυμνο και Λασίθι αντίστοιχα.

Μάλιστα αυτή την εβδομάδα η Μικτή Κ15 αναμένεται να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, ενώ η Κ17 θα έχει προπόνηση στο Ατσαλένιο την Τρίτη 18 Ιανουαρίου.

Οι εξελίξεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων αναμένονται τα επόμενα 24ωρα και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο.

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.