Πένθος στον χώρο της διαιτησίας: Έφυγε από την ζωή ο Γ. Τορνεσάκης!

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 95 ετών ο ιδρυτής του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου Τορνεσάκης Γιάννης.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου με ανακοίνωση του αποχαιρέτησε τον ιδρυτή του συνδέσμου παρουσιάζοντας μάλιστα τις επιτυχίες του.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει: «Σήμερα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι το ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου Τορνεσάκης Γιάννης. Ένας από τους παλαιότερους εμπόρους του Ηρακλείου ένας άριστος οικογενειάρχης ένας άξιος και καλός άνθρωπος. Παρά τα 95 του χρόνια είχε ένα κοφτερό μυαλό και την ικανότητα να μπορεί να ανακαλεί στην μνήμη του γεγονότα πολλές δεκαετίες πίσω με εξαιρετικές λεπτομέρειες. Το 2014 τον τίμησε ο Σύνδεσμος Διαιτητών για την προσφορά του ( στην φωτογραφία του δίνει την σχετική πλακέτα ο τότε αντιδήμαρχος και παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ κ. Νίκος Δημόπουλος ) Ενδιαφερόταν και ρωτούσε πάντα για τον Σύνδεσμο και συμβούλευε όλους τους νεότερους με ιδιαίτερη αγάπη. Τιμώντας την μνήμη θα αναρτηθεί στα γραφεία μας φωτογραφία του από την ενεργό του δράση. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας κύριε Γιάννη !!!! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!
Με Τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Κοκκινάκης Βασίλης Τάσος Μαστορίδης».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content