Πρόβλημα υγείας ο Τίμος Σταματάκης-Τα περαστικά της Θερίσου!

Με ανακοίνωσή της η Θέρισος θέλησε να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή της στον προπονητή Τίμο Σταματάκη για το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που του προέκυψε!

Μάλιστα όπως αναφέρει η Θέρισος  το συγκεκριμένο πρόβλημα θα τον κρατήσει μακριά από τους πάγκους ως το τέλος της σεζόν και άπαντες στο σωματείο του ευχήθηκαν να επιστρέψει σιδερένιος και στέκονται στο πλευρό του!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και φίλοι μάς εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον προπονητή της ομάδας μας κύριο Τίμο Σταματάκη για το ξαφνικό και σοβαρό πρόβλημα υγείας που του προέκυψε! Πρόβλημα που θα τον κρατήσει μακριά από τους πάγκους ως το τέλος της σεζόν! Το μόνο που έχουμε να του ευχηθούμε είναι να επιστρέψει σιδερένιος στην οικογένεια του και όταν νιώσει απόλυτα υγιής τον περιμένουμε και πάλι κοντά μάς! Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο!!».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content