Ν. Τζώρτζογλου: «Ο κ. Ζηδιανάκης δεν κοιτάει μόνο να πουλήσει αναψυκτικά, αλλά βοηθάει κιόλας»

Η ΕΠΣΗ παρουσίασε τις εμφανίσεις των Μικτών για την φετινή χρονιά και ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, ευχαρίστησε τον κ. Ζηδιανάκη για την χορηγία και φυσικά τους κ. Αρναουτάκη αλλά και τον κ. Συριγωνάκη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κ. Ζηδιανάκη, ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό αρκετών ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και τους Αρναουτάκη, Συριγωνάκη που βρίσκονται πάντα δίπλα στον αθλητισμό.

Αποκαλύφθηκαν οι νέες επίσημες εμφανίσεις των Μικτών (pics)

ADVERTISING

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, ανέφερε: «είναι μία ιδιαίτερα σημαντική μέρα, σε μια στιγμή σταματάει η υποχρέωση της πολιτείας που επιτρέψτε μου να πω πως δεν έχουμε καμία βοήθεια τα τελευταία 20 χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο πλην του Σταύρου Αρναουτάκη και του Νίκου Συριγωνακη που είναι ο μόνος φορέας που βοηθάει την Ένωση και τους παράγοντες.

Αυτή λοιπόν η εταιρεία (σ.σ. Φήμη-Ζηδιανάκης) βοηθάει την ανάπτυξη και τις μικτές ομάδες παρέχοντας πλήρη ρουχισμό. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, αφού το κάνει κάθε χρόνο. Ζητάω συγνώμη στον κύριο Ζηδιανάκη, αυτό το σημερινό δεν ήθελε να γίνει αλλά το απαιτήσαμε εμείς για να μάθει κάθε κρητικός και κάθε συμπολίτης μας ότι μας βοηθάει. Ο κ. Ζηδιανάκης, δεν κοιτάζει μόνο να πουλήσει αναψυκτικά αλλά να βοηθήσει τη κοινωνία μέσω χορηγιών. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον κ. Ζηδιανάκη και τον κύριο Αρναουτάκη και τον κύριο Συριγωνακη και να προσθέσω ότι δεν αγόρασε απλά ρούχα, αγόρασε τα καλύτερα ρούχα μέσα από την εταιρεία του κ. Κοντάκη την «Team Sports Center».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content