Επίσημο: Το διήμερο 29-30 Ιανουαρίου η πρεμιέρα του Youth League

Η ΕΠΣΗ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Το grandsport.gr σας είχε ενημερώσει για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τη διοργάνωση του Youth League. Επιβεβαιώθηκε, μάλιστα, το «σενάριο» πως η δράση θα ξεκινήσει το διήμερο 29-30 Ιανουαρίου, ενώ οι ομάδες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία της ηρακλειώτικης Ένωσης από τις 10 έως τις 14 του μηνός.

Η σχετική ενημέρωση: «Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για την διοργάνωση του Youth League της ΕΠΣΗ. H σύσκεψη, που έγινε παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου και του υπεύθυνου υποδομών της Ένωσης κ. Παπαγγελή, φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Candia Sport και το παρών έδωσαν εκπρόσωποι από συλλόγους του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου και του Αγίου Νικολάου, που θα συμμετέχουν στο Youth League.

ADVERTISING

Αποφασίστηκε ότι από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 14 του μήνα οι ομάδες μπορούν να καταθέτουν στα γραφεία της ΕΠΣΗ τις δηλώσεις συμμετοχής ενώ η σέντρα του Youth League αποφασίστηκε για το διήμερο 29-30 Ιανουαρίου, εφόσον βέβαια το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες. Όσον αφορά την προκήρυξη, μια 4μελής επιτροπή θα την καταγράψει προκειμένου να την αποστείλει στους συλλόγους, ενώ θα ζητηθεί και η αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης, σε ένα εγχείρημα παγκρήτιου και αναπτυξιακού χαρακτήρα».

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content