Αναβάλλεται εν μέρει η εκδήλωση του Ποσειδώνα στη μνήμη του Μανώλη Παγωμένου!

Με ανακοίνωσή του ο Ποσειδώνας έκανε γνωστό πως λόγω υψηλής επικινδυνότητας υπερμετάδοσης της πανδημίας αναβάλλεται εν μέρει η  προγραμματισμένη εκδήλωση στη μνή του Μανώλη Παγωμένου!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι του Σωματείου μας και του Αείμνηστου Μανώλη Παγωμένου σας ενημερώνουμε ότι λόγο της υψηλής επικινδυνότητας υπερμεταδοσης  της πανδημίας αναγκαζόμαστε να διαφυλάξουμε τους συνανθρώπους μας , με το αναβάλουμε εν μέρει την προγραμματισμένη και καθόλα προετοιμασμένη Εκδήλωση μνήμης που είχε προγραμματιστεί  την Κυριακή 9/1 το πρωί στο Λίντο .

Τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα θα τελεστεί μόνο το τρισάγιο το πρωί της Κυριακής  στον Άγιο Ματθαίο με περιορισμένους προσκεκλημένους φίλους του Μανώλη .

ADVERTISING

Επίσης μετά την μνημοσύνη δέηση θα προσφερθεί βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου σε περιορισμένο αριθμό ατόμων της αθλητικής οικογένειας των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και των φίλων που επιλέξαμε να τιμήσουμε στην μνήμη του ΜΑΝΩΛΗ !

Ζητάμε την κατανόηση σας και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα καταφέρουμε να κάνουμε μια μεγάλη ανοικτή εκδήλωση που να μπορέσετε να δείξετε όλοι την εκτίμηση σας με την παρουσία σας .

Ο Πρόεδρος  και το ΔΣ

ADVERTISING

ΝΑΠΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.