Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε την αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων

Η ΕΠΣΗ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ηρακλείου αποφάσισε να προχωρήσει σε αναστολή των αγώνων όλων των κατηγοριών της για μία εβδομάδα, ακολουθώντας ουσιαστικά την ΕΠΟ, η οποία νωρίτερα, προχώρησε σε αναστολή των κατηγοριών τόσο της Γ Εθνικής, όσο και των Μικτών ομάδων.

Αναστολή για μια εβδομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ!

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ κ. Γιώργου Πλούταρχου Κουτεντάκη, μετά και από επαφές με τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής κ. Γιάννη Δροσίτη και με το μέλος κ. Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, αποφασίζεται η αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ για το σαββατοκύριακο 8-9 Ιανουαρίου και των προγραμματισμένων αγώνων Κυπέλλου ΕΠΣΗ για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19, αλλά και μετά από αιτήματα της πλειοψηφίας των σωματείων, η αγωνιστική δραστηριότητα αναβάλλεται προκειμένου να μην υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά.

ADVERTISING

Την επόμενη εβδομάδα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατόπιν επαναξιολόγησης της κατάστασης από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και την Υγειονομική Επιτροπή, θα προχωρήσει σε νεότερες ανακοινώσεις.

Επισημαίνεται από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ ότι εφόσον υπάρξει αποκλιμάκωση και τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέψουν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση το σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου, τότε θα μεταφερθεί επακριβώς το αγωνιστικό πρόγραμμα που ίσχυε το σαββατοκύριακο 8-9 Ιανουαρίου με αγώνες Α1, Α2 Κατηγορίας και τα εξ’ αναβολής της Β’ Κατηγορίας”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.